Elitsinglar omdöme & recension (2019): 6 saker du måste veta

Elitsinglar omdömeHär kan du läsa Dejtmeisters Elitsinglar omdöme samt en recension av tjänsten.

Elitsinglar har varit ett kontroversiellt ämne i Sverige under många år.

Och det är inte så konstigt med tanke på att tjänsten är provocerande för dem som tycker att alla människor har lika värde.

Men det handlar inte om att någon är bättre än någon annan,

Elitsinglar är inte så ytligt som det verkar – det är faktiskt en smart tjänst. Så låt oss fortsätta med lite mer detaljer. Är det bra eller dåligt? Vem är det för? Vad är kostnaden? Dessa frågor och många fler kommer att besvaras i den här artikeln.

Efter vårt Elitsinglar test har vi 6 saker som du antagligen vill veta om den här tjänsten:

1. Vad har Elitsinglar för krav?

Finns det kriterier för Elitsinglar? Är det många som undrar – vad krävs för att vara “elit”? Det enda kravet är egentligen att man skall ha fyllt 18 år.

Det finns inget inkomstkrav, man behöver inte äga en yacht, man behöver inte vara läkare eller advokat.

Men det finns helt klart vissa användargrupper som är i stor majoritet på den här dejtingsajten. Är man 19 år och arbetslös så är det troligen bättre att vända sig till någon annan dejtingtjänst. Inte för att vi har något emot 19-åriga, arbetslösa killer, men du förstår poängen (Dejtmeister försöker vara politiskt korrekt här).

2. Vem är detta för? (och vem är det inte för?)

Kort sagt är den här tjänsten för personer som letar efter seriös dejting och inte one-night-stands och lösa relationer.

Vår Elitsinglar recension avslöjar att huvudgruppen av användarna är välutbildade singlar som är 30+. Enligt Elitsinglar så har de flesta av dess användare en universitetsexamen.

En annan populär användargrupp är singlar som är 50+. Den här åldersgruppen (och hela vägen upp till seniorerna) har vuxit explosivt inom online-dejting under de senaste åren. Så för dig som är 50+ är Elitsinglar ett mycket bra val!

När det kommer till sexuell läggning så är det öppet för både straight och gay singlar att vara med.

Vi skulle säga att Elitsinglar inte är för dig som är 20+ och letar efter one-night-stands och andra oseriösa förhållanden.

Är Elitsinglar inte något för dig? Kolla då in vår topp-10-lista över dejtingsidor för att hitta en sida som passar dig.

3. Personlighetstest (och varför det är användbart…)

Huvudidén med Elitsinglar är att deras matchmaking funktion matchar singlar som verkligen passar varandra.

När du går med i Elitsinglar får du göra ett personlighetstest. I testet ställer de frågor om dig och vad du förväntar dig av din partner. Resultatet visas inte för någon annan men det används för att visa vilka användare du matchar bäst med.

Att göra testet kan verkligen vara en ögon-öppnare. Det kan få dig att tänka på vad det är som är viktigast när man vill skapa ett långt och starkt förhållande. Enligt studier så blir förhållanden både bättre och längre mellan människor som har liknande bakgrund, attityd och värderingar.

Det kommer också frågor som refererar till “elit” statusen som hemsidan har, vilket syftar till din utbildning och vad du väntar dig att din partner har för utbildningsnivå, din årsinkomst (och hur viktig din partners inkomstnivå är för dig). Så alla tjejer där ute som vill träffa rika män, den här dejtingsidan är för er.

Som vi nämnde tidigare är den här informationen hemlig men används I en algoritm för att se vilka som är dina bästa matchningar.

Även om du inte vill betala för tjänsten är det värt att gå med gratis, göra testet och se vilka du matchar med!

Och när vi ändå pratar om att betala;

4. Elitsinglar pris

Elitsinglar är inte den billigaste online dating plattformen som finns. Vilket är ganska väntat eftersom tjänsten riktar sig mot högutbildade singlar som inte tvekar på att betala för en bra tjänst. Priserna varierar beroende på hur lång bindningstid du väljer (ibland har Elitsinglar erbjudanden, så bli inte förvånad om du ser ett annat pris på deras hemsida):

  • 24 månader: 159 kr / mån
  • 12 månader: 299 kr / mån
  • 6 månader: 499 kr / mån
  • 3 månader: 599 kr / mån

Men innan du betalar någonting kan du gå med helt gratis, göra personlighets-testet och se dina matchningar!

5. Är Elitsinglar ett skämt?! Nej men kom ihåg detta:

Det finns vissa arga människor där ute som har skrivit Elitsinglar omdömen som attackerar Elitsinglar och kallar sidan för ett skämt.

Vi kan säga att det absolut inte är ett skämt, men det finns en irriterande sak med Elitsinglar:

Den är att det betalda abonnemanget förnyas automatiskt om man inte avslutar sitt medlemskap på egen hand. Så glöm inte att avsluta ditt medlemskap senast 7 dagar innan det förnyas automatiskt om du inte vill att det skall fortsätta.

Detta står även på betalningssidan men det är inte alla som ser det och kan då få en ovälkommen överraskning när de ser att pengarna försvunnit från deras konto.

En annan negativ sak när det gäller den här sidan är att det inte finns så många användare på mindre orter. Så du har ett större utbud på Elitsinglar om du bor i (eller i närheten av) Stockholm, Göteborg, Malmö eller andra större städer.

6. Företaget bakom Elitsinglar & kundtjänst

Företaget som ligger bakom Elitsinglar.se är Spark Networks Services GmbH som är ett tyskt företag med bas i Berlin. De har ungefär 250 anställda och opererar dejtingsajter i mer än 25 länder.

Kundtjänsten kan enkelt nås och de pratar svenska – allt du behöver göra är att gå in på ditt konto och sedan klicka dig till “kontakt”-sidan. Så om du har några som helst problem med att använda sajten för att träffa den rätta, sköta betalningar eller teknisk support är det bara att kontakta supporten.

Så Elitsinglar är definitivt en högkvalitativ sajt och som drivs på ett professionellt sätt.

Sammanfattning

Är Elitsinglar bra för mig?

Många utbildade 30+ singlar har gett Elitsinglar ett gott omdöme.

Så om du vill hitta en partner som verkligen matchar med dig och du inte vill ha något sämre än du förtjänar, prova den här sidan: Elitsinglar.se

Det är gratis, så varför inte prova?

Om du är i 20-årsåldern – eller inte är karriärfokuserad – kolla in vår topp-10-lista över dejtingsidor.

Har du redan erfarenhet av Elitsinglar? Lämna en kommentar nedan!

PS. läs också: 10 tips för din dejtingprofil

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here