Träffa ukrainska kvinnor enkelt! 5 saker att veta om ukrainska kvinnor

Ukrainska kvinnorÄr du intresserad av ukrainska kvinnor?

Det är du antagligen eftersom du har klickat dig in till den här artikeln.

Att österländska kvinnor och västerländska män träffar varandra är lite av ett fenomen som har pågått i ett par decennier nu. Du kanske har sett dokumentärer på TV om västerländska män som reser till gamla Sovjet för att hitta en flickvän?

När den moderna feminismen uppkom i väst så dalade antalet giftermål och födslar kraftigt neråt. Kvinnor började jaga karriär istället för familj och det har gjort det svårt för en vanlig man att hitta en partner.

Är du intresserad av ett traditionellt giftermål med vackra ukrainska tjejer så är de här tipsen för dig:

1. En stor anledning till att ukrainska tjejer vill träffa dig

Ukraina är fortfarande ett väldigt fattigt land. Snittlönen är bara på ungefär 1200 kr per månad (enligt Wikipedia). Och de ryska konflikterna för några år sedan gjorde inte direkt att det gick bättre för Ukrainas ekonomi heller. Därför är det många ukrainska kvinnor som letar efter möjligheter i andra länder.

Ukraina har många högutbildade och smarta människor men om en högutbildad lärares lön bara är några hundra euro per månad, så är det inte så konstigt att dem letar efter möjligheter västerut och kanske även en västerländsk partner.

Men de har kvinnorna är inte bara ute efter en bättre finansiell situation. En självständig välutbildad kvinna från Ukraina kan även leta efter en västerländsk partner på grund av följande:

2. Ukraina har många fler kvinnor än män

Ukraina har världens sjätte största andel kvinnor i relation till män. Detta är ganska vanligt i de gamla Sovjet-länderna – enligt den här studien är det stor skillnad på förväntad livslängd mellan män och kvinnor. Det är många unga män som dör på grund av alkoholrelaterade olyckor, och anledningar. Så det finns en viss sanning i den stereotypiska vodka-drickande-ryssen.

Så därför finns det massor av kvinnor i Ukraina som säkert vill gå på en dejt med dig!

3. Så här gör du för att träffa ukrainska kvinnor

Du kan självfallet resa till Ukraina, exempelvis till Kiev och ge dig ut i nattlivet för att träffa kvinnor.

Eller så kan du fråga kvinnor på gatorna efter vägbeskrivning någonstans. Om de pratar engelska (eller om ni har något annat gemensamt språk) så är det enkelt att fortsätta konversationen. Kanske kommer det att leda till att ni byter telefonnummer eller bestämmer träff?

Men det enklaste sättet att lära känna kvinnor från Ukraina är online.

Det finns många agenturer som arrangerar dejter mellan västerländska män och ukrainska tjejer. Men det är bättre att leta efter en dejt på egen hand. Du vill ju kommunicera direkt med kvinnan, eller hur? Och helst prata engelska, så gå med i en vanlig dejtingsajt istället.

Det bästa alternativet just nu är att gå med i Ukrainedate.com – där kan du se profiler för tusentals kvinnor från Ukraina. Och nej, det är inte fejkade bilder dem använder. Ukraina har miljontals av väldigt vackra kvinnor.

träffa ukrainska tjejer

4. Hur är dem egentligen? Kvinnorna alltså…

En svensk man är en eftertraktad partner i Ukraina. Oavsett hur gammal du är så kommer du att ha massor av chanser att hitta en flickvän eller partner. Det är som att komma till en annan planet jämfört med att dejta i Sverige.

På en generell nivå, är Ukrainska kvinnor mer traditionella än Svenska kvinnor. Så de har inga problem med att laga mat och ta hand om hushållet medan mannen arbetar och skaffar pengar.

Du kommer även märka att de riktigt vackra kvinnorna i Ukraina fortfarande är jordnära och ödmjuka. Kolla in dejtingsajten ovanför om du inte tror mig!

Men det finns så klart kulturella skillnader som kan skapa utmaningar för ett eventuellt förhållande, så räkna inte med att allt kommer vara lätt som en plätt.

5. Ta med sig en Ukrainsk kvinna till Sverige?

Med ett Ukrainskt pass så kan man inte resa över gränser lika enkelt som med ett svenskt pass. Så det kommer att krävas lite pappersarbete innan du kan ta med henne innanför EU’s gränser.

Om du hamnar i ett förhållande med en Ukrainsk kvinna så kommer du troligen att bli tvungen att gifta dig med henne om hon vill flytta till Sverige. Eller, beroende på hennes utbildning och bakgrund så kanske hon kan fixa ett visum på egen hand.

Men innan du funderar på att ta med en kvinna du inte har träffat innan, börja med att lära känna ukrainska kvinnor och kulturen – varför inte sätta igång direkt? Registrera dig på UkraineCupid.com så är du ett stort steg på vägen!

Och om du vill träffa ukrainska tjejer i Sverige, så har du störst chans att hitta dem på de största dejtingsajterna. Kolla in vår lista på de tio bästa dejtingsajterna i Sverige.

1 KOMMENTAR

  1. Tyvärr för min svenska. Varför behöver du ukrainska kvinnor? Svenska kvinnor är också mycket vackra och bra. Älska dina kvinnor. Och vi, ukrainare, lever på något sätt av oss själva.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here