7 bra sätt att träffa singlar!

Träffa singlarMed de här tipsen från Dejmeister kan du enkelt träffa singlar – online eller offline.

Spenderar du lördagskvällen hemma själv igen? Är dina vänner i förhållanden och inte så sugna på att hänga med dig ut och klubba? Eller är du trött på Tinder och dess ytlighet?

Oavsett vilken situation du är i så kanske du undrar ”var träffar man singlar?”

Ofta händer det att man träffar sin partner på arbetsplatsen, genom gemensamma vänner eller något i den stilen. Men vad finns det för andra alternativ om man vill träffa nya människor?

Här får du 7 idéer för att hitta singlar:

1. Mataffären, på gatan eller bussen – det är enklare än du tror

Första gången man gör något är det oftast svårt, som att gå fram till en annan person mitt på ljusa dagen.

Men gör det inte onödigt svårt för dig själv, om du ser någon som verkar intressant på gatan – bara gå fram och fråga dem någonting. Exempelvis; ”vet du vart Brunnsparken ligger? Vet du om den här bussen går till Backaplan?”, bara ställ en fråga även om du redan vet svaret till den.

Så glöm att komma med någon sliskig raggningsreplik, öppna med en alldaglig fråga istället, och se om personen är öppen för att starta en konversation (d.v.s. att de inte svarar väldigt kort och passivt på din fråga) – om det går bra, fortsätt prata litegrann och sedan föreslå att ta en kaffe.

 

2. Träffa singlar på gymmet? (Det här tipset är vetenskapligt bevisat)

Att utöva sport är alltid en bra idé, eller hur? Att ta sig till gymmet eller annan aktivitet är också ett bra för att träffa singlar.

hitta singlar

Men du måste ta det lite lugnt om du vill träffa folk på gymmet – det kan vara obekvämt (för båda parter) att gå fram till andra på gymmet som man gör på en nattklubb. Gå till gymmet regelbundet tills du börjar känna igen ansikten som är där ofta. Snart kommer det komma naturligt att bara säg hej till dem du ser där ofta, och till slut leder en sak till en annan.

Enligt psykologin så finns det något som kallas exponeringseffekten, som innebär att om man ser ett ansikte regelbundet så börjar man gilla dem mer, och vice versa. Om du regelbundet ser någon på gymmet och sedan ser dem på en nattklubb så kommer det vara enklare och mer naturligt att ta kontakt.

 

3. Är språkkurser (och andra kurser) det bästa stället att träffa kvinnor på?

Var träffar man kvinnor? Är en fråga många män ställer sig. Om du är åtminstone lite intresserad av språk så kan en språkkurs på det lokala universitetet vara värt att testa.
Spanska och Franska är typiskt fulla med singel kvinnor. Men grabbar, gör det inte för uppenbart att ni bara är där för att ragga. Var intresserad av språket och vid sidan om, håll ögonen öppna för att se om det finns någon ”talang” där.

Det gäller inte bara språkkurser, du kan välja ett annat ämne du är intresserad av. Som att laga thai-mat, bli barista eller kanske något konst-relaterat. Dessa är riktigt bra sätt att träffa någon, då ni redan har minst ett gemensamt intresse!

 

4. Träffa singlar på nätet

Om Tinder eller andra dejtingappar är för ytliga för din smak, så testa på en mer seriös dejtingplattform.

Spana in vår topp 10 dejtingsajter lista – här finns det bra sajter för alla smaker – oavsett om du är gammal eller ung, letar efter kärlek eller bara något avslappnat.

Eller testa att träffa singlar på Facebook – i singelgrupper eller bara söka upp någon du är hemligt kär i och ta kontakt.

 

5. Meetup.com, singelevent och andra events

Om du har varit singel ett tag och är redo att ändra på det, behöver du bli mer aktiv. Gå på nya events som du har intresse av – för att träffa nya människor och utöka ditt sociala kontaktnät.

Det kan vara events du hittar genom Meetup.com (som baseras på olika intressen) eller andra events som är skapade för singlar, som t.ex. speed dating. Särskilt för singlar i Stockholm finns det många olika events att gå på.

Även om du bara hittar nya vänner och bekantskaper så kanske någon av dem sedan presenterar dig för den riktiga kärleken.

 

6. Hundar (och barn) är bra samtalsämnen

Hundtricket är ingen skröna, hundar är utmärkta magneter för att öppna konversationer i parker. Om du är en man och din vän frågar dig om du vill ta hand om hans hund så använd den här möjligheten till att gå runt i en park och prata med folk, har du tur så kan du använda hundens magnetiska kraft för att locka till dig en kvinna.

Eller som den legendariske förföraren Charlie Harper säger, en unge kan till och med vara bättre än en hund för att åkalla en kvinnas uppmärksamhet.

7. Träffa singlar genom vänner och sociala nätverk

Om du vill bli av med din singel status, så är det dags för dig att erkänna för dig själv och dina vänner att du faktiskt vill träffa någon. Fråga dina vänner om de känner någon som är passande för dig. Det finns till och med en dejtingapp, Hinge som söker i ens sociala nätverk efter lämpliga partners.

Så fråga dina vänner och var inte motsträvig till möjligheter att träffa nya vänner och sedan träffa någon genom dem.

Slutsats

Det finns många sätt att träffa singlar.

Huvudsaken är att vara aktiv och hålla sina ögon och öron öppna. Isolera inte dig själv från världen med hörlurar och din smartphone. Du kan hitta singlar var som helst om du bara har rätt mindset!

Om du har läst så här långt är du troligen seriös med din vilja att träffa någon, så fortsätt din läsning med de här artiklarna:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here