Singel i Umeå? 7 enkla sätt att boosta din dating i Umeå

Singel i UmeåÄr du trött på att vara singel i Umeå? Är du redo för att hitta din drömpartner?

Då har du kommit rätt.

I den här korta artikeln har Dejtmeister samlat sina hetaste tips för dejting i Umeå. Allt du behöver veta och lite till – var noga med att läsa hela artikeln så att du inte missar något.

Är man lite äldre kan det vara svårt att träffa singlar i Umeå eftersom vi bara har en befolkning på 90 000 och många av dem är studenter på Umeås universitet.

Men oroa dig inte – vi har tips för alla åldrar, låt oss börja med uteställen och sedan går vi över till lugnare sätt att träffa nya intressanta människor.

1. Rex – nattklubben för alla singlar i Umeå

Det finns inte så många olika klubbar i Umeå – men vad gör det när dem som finns levererar sådan kvalitet?

Rex har olika klubbar för olika kvällar och det är alltid god stämning och mycket dans.

 

2. Fredagsklubben på Rex för dig som är 27+

För dig som är ute efter att träffa mogna singlar i Umeå så är fredagsklubben på Rex garanterat något du bör spana in. På fredagar kallar Rex in en mognare publik – som fortfarande vill festa loss och ha kul!

 

3. Hundra – för dig som är musikintresserad

På Hundra kan man få lite av varje – ofta har dem ett liveband som spelar i baren och det brukar allt som oftast vara något med en speciell touch.

När det inte spelas livemusik så har dem någon spännande DJ som delar med sig av sina skönaste toner.

 

4. Vindelns folkhögskola – där drömmar blir till verklighet

Varför inte förverkliga flera drömmar på en gång? Lär dig något du alltid velat lära dig – samtidigt som du har chansen att träffa din drömpartner.

Att starta en relation baserad på gemensamma intressen är ofta det absolut bästa sättet för att det skall utvecklas till ett kärleksfullt och långvarigt förhållande.

 

5. Kvinnor i Umeå älskar män som tränar (och vice versa)

Det finns ingen godkänd anledning att inte träna! Det kan vara vad som helst, Gym, boxning, yoga, promenader, klättring, dans, kung-fu – ja vad som helst, så om du inte redan tränar något börja redan idag!

Inte bara för din egen hälsas och ditt välmåendes skull – på sådana ställen har du chansen att träffa andra sportiga singlar i Umeå.

 

6. Varför vi undviker singelevent för dejting i Umeå

Även om singelevent kan vara effektiva för att träffa många singlar på kort tid så är det ofta så att dessa event har en viss desperation vilande över sig – vilket gör att man sällan hittar ett bra förhållande på sådana.

Försök istället att hitta event vars fokus är något du är intresserad av – kanske hittar du någon du gillar med samma intresse.

Läs också: Topp 10 bästa dating apps!

 

7. Utöka ditt sökande till alla singlar i Västerbotten

Om Umeå helt enkelt är för litet för att hitta vad du söker – så kan du utöka ditt sökande till alla singlar i Västerbotten.

Det gör du enklast genom internet – det finns många hemsidor som erbjuder dejting i Västerbotten. En av de bästa vi har hittat är Happypancake.com – där kan du registrera ett gratis konto och börja dejta redan idag!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here