Singel i Örebro? 7 enkla sätt att boosta din dating i Örebro

Singel ÖrebroÄr du singel i Örebro och redo att ändra på det?

Välkommen till Dejtmeisters 7 bästa tips för lyckad dejting i Örebro – vi har samlat allt du behöver veta i den här korta och roliga artikeln.

Det kan vara lite knepigt att dejta i Örebro eftersom det är en så pass liten ort – endast 130 000 invånare. Men att hitta den rätte är långt ifrån omöjligt – bara läs vidare!

Vi börjar med utelivet och tar oss sedan till de lite lugnare platserna och sätten att träffa singlar i Örebro.

1. På Satin nattklubb finns något för alla

Vill man gå på ett ställe med blandad publik och skön stämning så är Satin nattklubb ett självklart val.

Man kan börja kvällen med en underbar middag och sedan smälta maten i loungen innan man tar sig en drink och ger sig in på det fullspäckade dansgolvet.

 

2. Ritz Nightclub – för mogna singlar i Örebro

Vill man ha en mer mogen publik så är Ritz det absoluta trumfkortet – stället är inspirerat av de stora klubbarna i Miami och det är alltid fullt ös på dansgolvet.

Ställets känsla för klass gör att det ofta lockar en mognare publik.

Läs även: Topp 10 dejtingsajter i 2018

3. Är du en rockare? Gå till Rock Bar!

Något som är väldigt bra när man vill träffa singlar i Örebro är att gå till ställen vars fokus är något man är intresserad av.

Då är chansen stor att man träffar någon som gillar samma sak – vilket gör att man kan bygga en relation naturligt. Så gillar du rock? Gå till Rock Bar.

 

4. Örebro folkhögskola – där du kan lära dig något och kanske bli kär i någon

Att gå på folkhögskola är bra på flera olika sätt – dels utvecklar du dig själv och lär dig något nytt som du alltid velat lära dig.

Samtidigt så är du i en miljö där du träffar människor med samma intresse och några av dem kommer också vara singlar i Örebro!

 

5. Vill du träffa sportiga singlar för dejting i Örebro?

Då är det väl bäst att du också blir en sportig singel? Annars är det ju lite orättvist. Om du inte redan tränar något så börja idag!

Det kan vara vad som helst – men se till att det är något du tycker är roligt. Du kommer bli gladare och din hälsa kommer att förbättras – samtidigt som du har chansen att träffa någon du tycker om.

 

6. Strunta i att gå på singelevent – gör saker du gillar istället

Det finns alltid så kallade singelevent att gå på – men dessa brukar sällan leda till långa och kärleksfulla förhållanden.

Ofta finns det en viss desperation på dessa möten och det gör att de som går på dem går in i förhållanden för tidigt och det slutar bara med drama och hjärtekross.

Sök dig istället till events som du faktiskt har intresse av och se om du kanske har kemi med någon av singlarna där!

 

7. Om du inte tycker om att gå på barer – testa lyckan online!

Alla tycker inte om att gå ut och dansa eller gå på nattklubb – och kanske är man för blyg för att fråga någon på gymmet om en dejt.

Då är internet helt klart den bästa lösningen – vi rekommenderar hemsidan Happypancake.com eftersom den är gratis och det är enkelt att hitta en trevlig singel i Örebro där!

Läs också: TOPP 10 dejtingappar!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here