Singel i Malmö? 7 enkla sätt att boosta din dating i Malmö

Singel MalmöÄr du singel i Malmö och sugen på de bästa dejtingtipsen?

Malmö är en trevlig stad att vara singel i, med närmare 340 000 invånare bjuder staden på goda möjligheter för den som vill träffa någon ny.

För unga singlar är det ett stort plus att många studenter kommer till Malmö för att läsa. Men missförstå mig inte, det finns gott om mogna singlar i Malmö också!

Läs vidare i den här artikeln för Dejtmeisters bästa tips för dejting i Malmö.

1. Slagthuset – Skandinaviens största nattklubb

För den som är ung singel och vill gå ut, dansa och träffa nya människor så är Slagthuset ett ypperligt val.

Slagthuset är Skandinaviens största nattklubb och fokuserar på EDM och stora dansgolv!

 

2. Etagé – för dig som vill träffa mogna singlar i Malmö

Om man inte vill ge sig in på dansgolvet med alla ynglingar kan man ta sig till Etagé där åldersgränsen varierar.

Letar du mogna singlar i Malmö så rekommenderar jag att du går till Etagé på en lördag och prövar lyckan.

 

3. Om du är en musikälskare, ta dig till Babel

Babel är en klubb för musikälskare av alla åldrar – här ligger fokus på att boka artister av hög kvalitet och lyfta fram musiken.

Vad som är bra när man letar efter en dejt på sådana här evenemang är att man redan har något gemensamt – man gillar samma artist. Därför är det smart att främst gå på spelningar som man verkligen tycker om!

 

4. Malmö folkhögskola – lär dig något medan du hittar din drömdejt

Att börja på folkhögskola är smart på många sätt – dels lär man sig något man tycker är intressant, vilket är kul i sig. Det gör även att man höjer sitt värde i dejtingvärlden eftersom att vara intresserad av något innebär att man blir mer intressant.

Den andra stora fördelen med att börja på folkhögskola är att man enkelt kan hitta en potentiell partner som har ett gemensamt intresse – vilket är en bra grund att bygga ett starkt förhållande på.

 

5. Börja träna på gym! Yoga, löpning, boxning – vad som helst.

Att hålla på med någon form av fysisk träning är väldigt bra för ens dating i Malmö. Man får större självförtroende, bättre fysik och mer energi av att träna regelbundet.

Det är viktigt att älska sig själv om man vill hitta en partner som är positivt orienterad och som är kapabel till att ge riktig kärlek. Genom att ta hand om sig och träna regelbundet ökar man sin själv-kärlek och därmed chansen att attrahera en kärleksfull partner.

 

6. Olika sociala tillställningar, singelevent och dejting i Malmö

Om man surfar in på Facebook kan man hitta massvis med sociala evenemang där det är möjligt att träffa på andra singlar.

Det är kanske inte alltid just en singelfest i Malmö men det kan ändå vara värt att besöka dessa evenemang. Om man vill att sin dejting skall gå bra så handlar det mycket om att komma ut och visa att man finns – det är inte alltid så noga vart man går.

 

7. Här hittar du snabbt och enkelt singlar i Skåne på nätet

Om man inte vill springa runt på barer och andra singelevent så är ett av de enklaste sätten att träffa andra singlar på nätet.

Du kan exempelvis registrera ett gratis konto på Happypancake.com och redan samma dag få en dejt med en intressant singel i Skåne.

PS. läs också:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here