Singel i Göteborg? 7 enkla sätt att boosta din dating i Göteborg

singel göteborgHallå eller! Är du en go singel från Göteborg?

Eller har du kanske flöttat hit? Det spelar ingen roll – för i den här artikeln delar Dejtmeister med sig av sina bästa tips för att få till din dejting i Göteborg.

Vi har den stora glädjen att meddela att du bor i en av Sveriges bästa dating-städer, det finns många singlar i Göteborg – i alla olika åldrar, så grattis.

Göteborg är Sveriges näst största stad med ungefär 1 miljon invånare om man räknar in kranskommuner. Götet – som staden ibland kallas är dessutom känd för sin glada och sociala befolkning.

1. Yaki-Da – 4 våningar nattklubb på Avenyn

Om du vill kolla in en stor nattklubb med blandad publik så är det Yaki-Da du skall gå till. Här finns det fyra våningar att utforska och flera olika dansgolv.

Musikstilen är olika beroende på kväll och våning men i regel finns det alltid något för alla – och ofta är det många vackra människor här.

Läs även: 10 saker du MÅSTE veta om Tinder!

2. Upstairs nightclub – för mogna singlar i Göteborg

På Upstairs har vi ett riktigt skönt lounge-häng som lägger en bra grund för din utekväll – när rytmerna från dansgolvet börjar falla dig i smaken så är det bara att ta plats och släppa loss.

Stället stänger vid 02 så var inte för långsam med att ta dig till dansgolvet!

 

3. Musikens hus – håller kulturen vid liv

Gillar du livespelningar så bör du ta dig ner till Musikens hus där det bokas artister hejvilt – när man letar efter någon att dejta i Göteborg så är det en bra idé att gå på spelningar med artister som man verkligen tycker om.

Det är roligt och samtidigt ökar det chansen att man träffar någon man har mycket gemensamt med.

 

4. Göteborgs folkhögskola – för utveckling och nya möten

Varför inte surfa in på Göteborgs folkhögskolas hemsida och kolla igenom deras stora utbud av kurser?

Du kommer garanterat hitta något som du tycker är intressant och som du vill börja läsa – om du inte vill hoppa på en heltidsutbildning så kan du alltid läsa någon kväll i veckan.

På kurser träffar man ofta singlar i Göteborg som har samma intressen som en själv vilket gör att man har en bra grund för att inleda en relation om kemin stämmer.

Läs även: 10 bästa dejtingsidor 2018!

5. Stort utbud av gym och annan träning

När du bor i Göteborg kan du inte klaga på att det inte finns några gym eller andra aktivitetslokaler – staden kryllar av möjligheter till att röra på kroppen (och träffa vältränade singlar).

Så om du vill öka dina chanser att träffa en go kille eller tjej – ta dig till någon aktivitet och socialera med människorna du möter där!

 

6. Andra singelaktiviteter i Göteborg

Om man inte gillar att gå på gym, nattklubb eller vill läsa på folkhögskola – vart skall man då söka sig?

Kanske skulle man tycka att det var trevligt att gå på en singelbar i Göteborg? Men jag skulle vilja påstå att det inte är det smartaste valet.

Singelevent och liknande aktiviteter drar ofta till sig människor som desperat letar efter en partner – vilket gör att det ofta händer att relationer av lägre kvalitet inleds.

 

7. Börja med nätdejting i Göteborg och Västra Götaland

Ett bra komplement till alla de ovanstående tipsen är att börja med nätdejting – det finns många hemsidor och appar som hjälper dig med det här.

Vi tycker att Happypancake.com är den bästa hemsidan att börja med eftersom den är effektiv och gratis att använda!

Läs även:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here