Träffa ryska kvinnor: 3 enkla steg till att dejta ryska tjejer

Ryska kvinnorÄr du attraherad av ryska kvinnor?

Du kanske till och med vill ha en fru från Ryssland? Om du funderar på hur man träffar dessa mystiska ryska tjejer så har vi samlat några bra tips för dig.

Vi i västvärlden verkar göra förhållanden mellan män och kvinnor svårare och svårare. Bevisen är uppenbara, långa äktenskap finns knappt längre och barnafödsel sjunker kraftigt.

Och nu för tiden finns det fler män än kvinnor i Sverige. I de gamla Sovjet-länderna är det däremot tvärtom, och till exempel i Ryssland har dem bara 86,8 män per 100 kvinnor. Så om du tycker det är svårt att hitta en kvinna i Sverige och särskilt med traditionella köns- och familjevärderingar så kanske du skall blicka mot Ryssland.

Eller om du bara tänder på dessa slaviska skönheter, oavsett vad du är ute efter så kommer du ha nytta av den här 3-stegs-guiden för hitta en kvinna från Ryssland:

1. Lär känna ryska kvinnor online

Det finns så klart många ryska kvinnor i Sverige som letar efter förhållanden eller äktenskap, du kan leta efter dem på de största svenska dejtingsajterna.

Om man vill göra det enkelt för sig så ska man lära känna ryska tjejer online – men en snabb varning till att börja med:

Ryska tjejerDet finns många agenturer och hemsidor online som hjälper dig att hitta en fru från Ryssland. Men varför skulle du vilja ha en mellanhand som tar dina pengar? Det är bättre att använda vanliga dejtingsajter med seriösa ryska kontaktannonser från verkliga kvinnor. Och börja prata med dem direkt utan någon mellanhand. Om ni behöver ha en tolk mellan er, vad är det för förhållande egentligen? Prata engelska med dem online istället (du behöver inte vara duktig på engelska för att det skall funka).

Det bästa stället att träffa massor av ryska kvinnor online är på RussianCupid.com. Där kan du exempelvis se kontaktannonser från St. Petersburg – en stad med nästan 5 miljoner människor, som ligger ganska nära Sverige!

2. Bestäm träff i verkliga livet

När du lär känna en mysig kvinna från Ryssland online så kanske ni har Skypat eller chattat en del. Nästa naturliga steg är att träffa henne på en verklig första dejt. Som sagt, St Petersburg är det lätt att ta sig till, från Stockholm kan man ta en färja till St Petersburg utan visum (dock får man stanna max 3 dagar!). Om du vill stanna längre eller om du kommer via flyg behöver du skaffa dig ett turistvisum.

St Petersburg är en stor, modern och säker stad att resa till och det finns mycket roligt att göra där, särskilt om du bestämmer dig för att resa dit och träffa kvinnor.

3. Påbörja ett förhållande och ta med din ryska kvinna till Sverige

Vissa ryska kvinnor kan resa till Sverige, andra inte. Beroende på deras pass och visum. Normalt sett om du vill ta med din flickvän eller fru från Ryssland till Sverige så kommer hon att behöva ett uppehållstillstånd.

Men om du hittar en flickvän från St Petersburg, så är det lätt att resa fram och tillbaks för att ta det långsamt och se om förhållandet växer till ett giftermål. Om ni vill kan ni sedan flytta till Sverige, men då får ni troligen först gifta er i Ryssland och sedan fixa med pappersarbetet hemma i Sverige.

Några sista ord…

Vill du hellre träffa ryska tjejer som redan är i Sverige?

Då kan du testa de svenska dejtingsajterna eller RussianCupid.com och prata med dem redan ikväll.

Du måste veta med dig att det kan vara svårt att förstå en kvinna från en annan kultur så var redo för en utmaning. Att studera och förstå rysk kultur är något vi rekommenderar om du vill ha ett hälsosamt förhållande!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here