Kristen dejting: de 3 bästa sajterna för kristna singlar

Kristen dejtingÄr du kristen, singel och sugen på att avsluta ditt singelliv?

Om du svarat ja på alla tre så har du hittat till helt rätt artikel.

Kristen dating har förflyttats till webben på senare år, och med god anledning. Som du kanske vet, så kan det vara ganska svårt att träffa kristna singlar i vardagslivet.

När du träffar någon som verkar intressant så är det svårt att veta vad de har för värderingar. Om du är aktiv i kyrkan så ser du troligen samma ansikten där om och om igen, så du vill troligen träffa nya människor?

Och oavsett om du är gammal eller ung kan du träffa andra kristna online och vi har samlat goda råd för kristen nätdejting för alla åldrar, precis här:

KristenDate – bara för kristna singlar

Kristen datingsida

En kristen dejtingsida som de flesta kristna singlar redan vet om är KristenDate.se. Det är en liten dejtingsajt om man jämför med de stora dejtingsidorna men på den här sidan finns det bara kristna. Hemsidan ser lite gammaldags ut men den fungerar precis som den skall.

Kostnaden för medlemskap är 49 kr per månad, så vem som helst har råd med det. När du letar efter en livspartner så är det en ganska liten investering för att få vara medlem på en bra kristen datingsida.

Läs även: 7 bra sätt att träffa singlar!

Elitsinglar – också bra för kristen dejting (på grund av personlighets-testet)

kristen dating

Elitsinglar.se kanske låter lite ytligt för någon med kristna värderingar, men sidan är faktiskt riktigt bra för kristna och andra religiösa singlar.

Det är en tjänst som är speciellt utformad för singlar som letar efter något djupare i sin dejting online. När du går med får du fylla i ett intressant personlighetstest och resultatet används för att hitta en perfekt matchning för dig.

I det här personlighets-testet får du fylla i hur viktigt religion är för dig.

Mer specifikt skulle vi rekommendera Elitsinglar om du är runt 30 år eller äldre (det finns även många 50+ singlar!)

Testa gratis: https://www.elitsinglar.se/

 

Happy Pancake – massor av användare

kristna singlar

OK, Happy Pancake är egentligen inte en kristen dejtingsida men du borde testa den för det är Sveriges största dejtingsida och det finns en hel del singlar där med kristna värderingar men som inte är så strikta att de är medlemmar på de helt kristna sajterna.

När du får se massvis av profiler för svenska singlar så kommer du också får en bättre bild i huvudet av vad det är för partner du letar efter.

Registrera helt gratis dig på HappyPancake.com och se om du kan träffa andra människor med kristna värderingar.

 

Slutsats – Sveriges bästa sajt för kristen dating?

Så några sista ord innan vi knyter ihop säcken, här är våra snabb-tips för dig som vill börja med en gång:

Om du är helt ny inom kristen nätdejting och du har strikta kristna värderingar så är det bäst att börja på KristenDate.se.

Om du vill få en överblick över vad som finns tillgängligt där ute så borde du testa HappyPancake.com – det är helt gratis.

Och om du vill träffa andra välutbildade kristna singlar rekommenderar vi Elitsinglar.se!

Vad har du för upplevelse av kristen dating? Online eller offline? Berätta gärna i kommentarerna nedanför! 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here