Happy Pancake recension & omdöme: 5 saker du måste veta

Happy pancake omdömeHär kan du läsa vårt Happy Pancake omdöme samt en recension av tjänsten, skriven av ingen mindre än Dejtmeister – Sveriges bästa dejtingbloggare.

Det finns många dejtingsajter där ute och det kan ibland vara svårt att veta vilken som passar bäst för just dig.

Så i den här artikeln kommer du få reda på om Happy Pancake är rätt forum för dig – och om det är det kommer du även få reda på hur du maximerar chansen att få en dejt när du väl har gått med.

Här är 5 saker du behöver veta om Happy Pancake för att lyckas med din dejting.

1. Lite bakgrund om Happy Pancake

Det är är vad Dejtmeisters detektivundersökning hittade:

Happypancake.com drivs av ett svenskt företag, Happy Pancake AB. Det grundades 2007 och har nu 10+ år senare blivit den mest populära dejtingsajten i Sverige, så det är med goda mått en väletablerad och pålitlig tjänst.

Vi kan utläsa att sajten har en stor mängd aktiva besökare eftersom dvåra analysverktyg visar att sajten har väldigt mycket trafik till sig:

happy pancake omdöme

 

Med så mycket som 4 miljoner besök per månad i snitt finns det singlar från hela Sverige så det räcker och blir över på sidan.

De har också en dejtingapp men enligt Play Store’s och App Store’s Happy Pancake app omdöme så är appen tekniskt sett inte så bra. Men Happy Pancake har en fullt fungerande mobiloptimerad hemsida så att den fungerar perfekt i datorn, surfplattan och i mobilen.

 

2. För- och nackdelar med att det är gratis

Majoriteten av dating sidor på internet är betaltjänster men Happy Pancake bryter den trenden och driver en helt gratis dejtingsida. Den är vinstdrivande för sina ägare genom annonser som syns på sidan. Så en helt gratis hemsida med hundratusentals svenska singlar på, låter som en bra deal i mina öron.

Men finns det några nackdelar?

Ja, eftersom det är gratis så finns det många som är oseriösa och bara driver med folk sidan. För män är det oftast inga problem, men kvinnor kan uppleva att vissa män närmar sig på ett konstigt sätt. Så var bara beredd på att sådant kan hända och filtrera bort dem som är oseriösa så är problemet löst.

Hemsidan har även ett moderatorsystem som sparkar ut oseriösa användare så fort de anmäls.

 

3. Vem är den typiske Happy Pancake-användaren?

Enligt Happy Pancakes egen data är största delen av deras användare mellan 26-45 år gamla. Det är förbjudet att skriva att man letar efter en sex-partner i sin profiltext och i allmänhet verkar det som att de flesta på sidan letar efter ett förhållande.

Man behöver ha 18 år fyllda för att gå med, men de flesta på sidan är som sagt mellan 26-45 och söker ett förhållande.

När man läser några Happypancake omdöme online så är den generella åsikten att det är många män på sidan. Och det är sant för alla gratis datingsajter. Så män, var medvetna om att ni har mycket konkurrens och se till att vara ert bästa jag när ni skriver till kvinnorna här.

 

4. Vem är sidan inte för?

Happy Pancake är för alla som är över 18 år gamla. Men det är inte särskilt många från 00-talet som attraheras av sidan så letar man efter andra som är 18-25 är det bättre på andra hemsidor.

Är du en 50+ singel så finns det två andra tjänster du borde kolla in först: Elitsinglar och 50plusmatch. De har båda en lite mer mogen atmosfär.

Som sagt är Happypancake.com en folklig datingsajt som används av människor från olika bakgrund – så det kan vara spännande att spana in i alla fall, så länge du är minst 18 år gammal.

 

5. Happy Pancake tips för en grym presentation

Happy Pancake har en ganska avskalad profil med få textfält att fylla i. Det finns bara ett fält där du fyller i minst 200 bokstäver och som mest 2000 bokstäver.

Om du behöver några tips för din presentation så följ Dejtmeisters simpla formula för lyckad dejting – du behöver bara prata om 2 saker:

Berätta lite om dig själv, vad är dina hobbies, vad är dina passioner? Vad gillar du att göra?

Förklara vad för typ av person det är du letar efter. Ett fel som många gör på sina presentationer är att de bara pratar om sig själva. Men det är skönt att veta att du har en viss standard och letar efter något särskilt och inte bara vad som helst. Det gör att du blir mer attraktiv.

Det kan vara något i stil med: ”Jag skulle vilja vara med en kvinna som har ett sinne för humor och en aktiv livsstil – gillar du att vandra och resa så är det ett stort plus!”

Sedan behöver du självfallet lägga upp en bild – det kommer göra att du får många fler meddelanden!

En sista sak, håll profiltexten positiv – skriv vad du gillar och vill ha. En lång lista med saker som du inte gillar gör att folk blir mindre sugna på att höra av sig!

 

Sammanfattning

Så… är Happy Pancake bra eller dåligt?

Vi skulle säga inte säga att sidan är bra, den är fantastisk! Av dessa 3 anledningar:

  • Massor av användare
  • Helt gratis
  • Enkelt att skapa konto och profil

Så testa Happypancake.com och ha kul på sidan!

Om du skulle tycka att atmosfären är omogen eller om det är för många snubbar med dåliga pickup lines kan du börja kika på andra sidor.

5 KOMMENTARER

  1. Nya HP är skit…har avslutat kontot och kommer inte återvända förrän man backat tillbaka till ursprunget.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here