Träffa filippinska kvinnor: 7 måste-veta-saker om filippinska tjejer!

filippinska kvinnorOm du är intresserad av filippinska kvinnor så har du tur! Vi har samlat allt du behöver veta om landet, kulturen och kvinnorna i den här artikeln!

Filippinerna är ett land bestående av över 7000 öar i Sydost Asien. Kulturen är en intressant blandning av asiatisk, amerikansk och spansk (sann historia, läs mer på Wikipedia).

Många svenska män är intresserade av asiatiska kvinnor och många slutar sin resa med att gifta sig med en filippinska.

Här kommer 7 intressanta fakta och tips om filippinska tjejer:

1. Filippinska kvinnor pratar bra engelska

Engelska är Filippinernas officiella andra språk. De flesta utbildade män och kvinnor pratar flytande engelska så det är mycket enklare att kommunicera med kvinnorna jämfört med exempelvis thailändska kvinnor.

När man ingår i ett förhållande med en kvinna från en helt annan kultur så hjälper det verkligen att man kan kommunicera med ett gemensamt språk.

 

2. Filipinos gillar Européer

I Filippinerna tar kulturen mycket influenser från USA och andra länder. Särskilt
kvinnorna gillar Européer och särskilt Nordmän som behandlar sina kvinnor med
respekt och som även hjälper till med alldagliga sysslor i hushållet.

Och ja, det går inte att förneka att pengar och finansiell säkerhet gör det ännu mer attraktivt för Filipinos att hitta en svensk snubbe.

 

3. Du hittar inte många radikala feminister bland filippinska kvinnor

När den västerländska massmedian får männen att hata tredje vågen av radikal
feminism, så är det inte så konstigt att männen söker efter kvinnor i andra länder med mer traditionella värderingar.

Filippinerna har lite mer traditionella könsroller och de förstår fortfarande att män och kvinnor skiljer sig på vissa sätt och att det är helt OK.

 

4. Filippiner är ett glatt folkslag

De välorganiserade och något reserverade nordborna kommer uppleva skillnaden mellan sitt land och det mer extroverta landet Filippinerna. Det är ett fattigt land jämfört med Sverige men dess medborgare är väldigt vänliga och ler ofta när de träffar en utlänning. Självfallet har även Filippinerna sin beskärda del av stressade ambitiösa kontorsarbetare. Men generellt tar inte Filippiner riktigt lika hårt och seriöst på livet som dem stressade och nervösa människorna i västvärlden.

 

5. … men dem är ett hårt arbetande folkslag

Är du orolig över om den där filippinska kvinnan bara är ute efter dina pengar?
Självfallet finns det guldgrävare i alla länder men Filippiner är vana vid att arbeta och tjäna sina egna pengar. Filippiner flyttar ofta till andra länder för att arbeta och det beräknas finnas över 10 miljoner Filippiner som arbetar i andra länder.

Poängen är dock:

Om en filippinsk kvinna flyttar till ett kallt skandinaviskt land, så hjälper deras
arbetsamma natur till med integrationen eftersom dem är redo att hoppa in i arbetslivet i ett nytt land. När hon har sitt eget liv utanför hemmet så får du en gladare fru och således ett gladare äktenskap för er båda.

 

6. Filippinska kvinnor är väldigt familjeorienterade

I Filippinerna föder varje kvinna i snitt 3 barn. I Sverige ligger samma siffra på ungefär 1,7. Vilket betyder att filippinska familjer är större och vad som håller dem nära varandra är delvis att det inte finns något vidare bra socialt skyddsnät i landet.

Medan vi i västvärlden lever ensamma liv i stora lägenheter (statistiken visar att ungefär 40 % av hushållen i Sverige är singel-hushåll) och vi litar mycket på staten när det kommer till finansiellt stöd och sjukvård.

Om du studerar vad som gör människan lycklig, så är det vanligaste svaret goda familjerelationer. Så en kvinna med traditionella familjevärderingar kan vara något som skapar stor lycka i förhållandet och livet generellt.

 

7. Vart och hur träffar man filippinska tjejer?

Enligt statistik finns det över 13 000 filippiner i Sverige.

Så om du vill hitta filippinska kvinnor i Sverige, bara gå in på Sveriges största
dejtingsajter och leta efter dem där.

Men det finns ett enklare sätt att lära känna Filippiner redan nu genom att gå med i FilipinoCupid.com. Det är en massiv dejtingsajt med massor av filippinska kvinnor. Så testa den och chatta med många olika kvinnor för att få en känsla för hur den filippinska kvinnan är.

Sedan kan du alltid boka en resa till Filippinerna och träffa kvinnorna där. Genom att ge dig ut i nattlivet eller bara prata med dem på gatorna, eller gå med i de olika lokala dejtingsajterna!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here