Dejta äldre kvinnor? 6 måsten om du vill träffa äldre kvinnor

dejta äldre kvinnorVill du dejta äldre kvinnor?

Tja, vi har goda nyheter till dig:

När kvinnor blir äldre blir de lättare att ragga på.

Det finns en stor obalans mellan män och kvinnors så kallade sexuella marknadsvärde. Enkelt uttryckt, när man är i 20-årsåldern har kvinnorna all “makt”.

När man kommer upp i 30- och 40-årsåldern börjar makten tippa över till män.

Här är 6 saker du bör veta när du vill träffa mogna kvinnor:

1. Det är lättare att komma i säng med äldre kvinnor. Anledning:

Kulmen på mäns och en kvinnors sexualitet sker i olika åldrar.

Kvinnors sexuella kulmen sker i 20-årsåldern, fram till 25 års ålder. Därefter är det i stort sett nedförsbacke. Detta är kopplat till att den kvinnliga fertiliteten som börjar minska efter 25 år och är nere nästan på NOLL vid 50 års ålder.

Mäns sexuella marknadsvärde kulminerar i en senare ålder och börjar i öka först efter 25. Det är vanligtvis när deras inkomster börjar öka och de mognar mentalt. Så ja, mäns sexuella marknadsvärde är inte lika beroende av deras fysiska utseende som för kvinnor.

Det är därför som kvinnor i alla kulturer runt om i världen tenderar att gifta sig med män som är äldre än dem själva. Och män är biologiskt programmerade för att lockas till yngre kvinnor med ett hälsosamt storleksförhållande mellan höft och midja (= hög fertilitet).

Och det innebär att medan män kämpar om kvinnor i 20-årsåldern, finns det ett överskott på kvinnor som är 30+ och 40+ som du kan dejta.

2. Gör inte detta misstag när du raggar på “äldre” kvinnor

Behandla en kvinna som en KVINNA, oavsett ålder. Säg inte till henne att hon är en “äldre” kvinna. Sätt bara igång samtalet – oavsett om det är online eller offline – och nämn ingen åldersskillnad.

Om kvinnan säger “Jag kan vara din mamma!” eller “Jag är lite för gammal för dig”, då kan du kommentera åldersskillnaden.

Avfärda det som betydelselöst. Säg bara att hon är en vacker kvinna och ålder bara är en siffra. Hon vill känna sig som en attraktiv kvinna och inte bara någon “gammal” kvinna eller objekt du experimenterar med.

3. Att dejta äldre kvinnor kan vara roligare

Att dejta äldre kvinnor kan även vara mycket roligare och intellektuellt stimulerande än att dejta unga tjejer. De har livserfarenhet och kan också lära dig ett å annat.

Med en mer mogen kvinna kan du få bra samtal OCH få en erfaren upplevelse i sovrummet. De brukar ha det bättre ekonomiskt och bor inte längre i en liten studentbostad som kan jämföras med en fängelsecell.

Och speciellt om de redan har barn, då är den pressen inte längre närvarande. Men om de inte har barn finns det en sak att tänka på:

4. Äldre kvinnor som inte har barn? En snabbintroduktion till den biologiska klockan:

träffa äldre kvinnorVi har en ökande mängd unga – eller ex-unga – kvinnor i västvärlden, vars biologiska klockor tickar högre än Kim Jong Uns raketer.

Och ofta börjar dessa kvinnor få panik när de slår kommer upp i 30-årsåldern. De vill äntligen slå sig ner och starta en familj. Men de inser att deras sexuella marknadsvärde minskat (…eftersom färre män med “högt värde” ger dem den uppmärksamhet som de brukade få).

Om du vill ha en familj med henne är det helt okej. Ni kommer då förmodligen att få barn under det första eller andra året av ert förhållande. Men om du inte vill ha barn, se till att din “barnproducerande vätska” hamnar i ett gummi och inte inuti henne.

5. Äldre kvinnor söker yngre män? Är det sant?

Som tidigare nämnts brukar kvinnor bli ihop med män som är äldre än dem själva. Men när det handlar om att ha kul kan du som ung man ha mycket sex med äldre damer.

Många av dessa kvinnor kan vara i ett förhållande med en man i sin egen ålder, men deras sexliv är dött. Kvinnor vänstrar nästan lika ofta som män och de letar ofta efter en ung kille att ha kul med för att krydda sitt kärleksliv.

Alla kvinnor gillar uppmärksamhet, men problemet är att äldre kvinnor får mindre av det. Om du är en ung man och vill förföra en äldre kvinna, ge henne komplimanger! Män som är i hennes egen ålder ger inte komplimanger längre. Det är alla 20-något-åriga kvinnor som får beundran och komplimanger från män.

Så när du nu vill ha action, var träffar man dessa äldre kvinnor?

6. Bästa ställena att träffa äldre kvinnor?

Nattliv och offlinevärlden:

gå till barer och konserter. De flesta snygga, mogna kvinnorna hänger inte på nattklubbar längre. Om de går ut, går de till barer, konserter eller ståuppkomik. Det är bara att gå och prata med dem. De är bra på att konversera och är alltid ute efter att prata lite, även om det inte finns någon kemi mellan er.

Det finns massor av ställen att träffa kvinnor ute i det verkliga livet. Prova att småprata lite i affären – allvarligt talat så är det en enkelt att starta en konversation när man tittar på samma hyllplan som någon annan. Som tidigare nämnts är mogna kvinnor ofta okej med ett kort samtal med främlingar – de har vuxit upp utan den zombifierande smarttelefonen!

Online:

Om du vill dejta äldre kvinnor finns det hundratusentals av dem på stora svenska dejtingsidor. Ja, dejtingsidor. Inte på dejtingappar som Tinder.

Här är några bra alternativ:

  • Om du letar efter en affärskvinna, prova med Elitsinglar.se (men du måste vanligtvis vara 30+ för att lyckas med dessa kvinnor)
  • Om du vill träffa 30+ kvinnor som är i ett förhållande, men som diskret vill träffa andra män bara för en tillfällig flört, prova VictoriaMilan.se

Slutsats

Om du vill dejta äldre kvinnor är det männens värld där ute (om du ser helt okej ut och uppför dig som en gentleman).

Så vad vill du göra? Träffa din nästa kvinna online eller offline? Läs något av följande:

…och hitta en trevlig dam.

Vilka är dina erfarenheter av att dejta äldre kvinnor? Skriv dina tankar i kommentarfältet nedan.

2 KOMMENTARER

  1. Ok, här kommer ett perspektiv från andra sidan – jag är en sk äldre kvinna (52) och vänder mig mot din världsbild. Du skriver att vårt marknadsvärde är noll och därför är vi desperata och lätta att få omkull. Min erfarenhet är den motsatta. Jag har aldrig fått så mkt komplimanger och uppmärksamhet som nu. Jag roar mig på ett sätt som aldrig förr. Jag njuter av mig själv och alla fina män jag träffar på längs vägen. Och nej, det är inte bara unga män utan intressanta personer i alla åldrar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here