50plusmatch recension & omdöme – 5 saker du måste veta

50plusmatch recensionHär kan du läsa Dejtmeisters 50plusmatch recension & omdöme.

Det har aldrig funnits en bättre tid att vara 50+ och singel.

För det första så är det inte tabu att skilja sig längre och människor i din ålder tvekar inte på att lämna olyckliga äktenskap och förhållanden.

För det andra är det tack vare internet mycket enklare att prata med och träffa nya människor. Det är enkelt att hitta både nya vänner och få chansen att bli störtförälskad igen.

För det tredje så är enligt studier 50+ den snabbast växande användargruppen på dagens dejtingsajter.

Låt oss gå till ämnet som den här gången är hemsidan 50plusmatch.se, är den bra eller dålig? Efter du läst de här 5 punkterna så vet du om den är något för dig:

1. 50plusmatch.se som företag – är det pålitligt?

Går det att lita på 50plusmatch?

Svaret är: Ja – det är ett internationellt företag som driver 50plusmatch och sidan finns inte bara i Sverige utan även i Norge, Danmark och Finland.

Dem har svensk kundtjänst så om det skulle dyka upp något problem när du använder sajten eller om det är något problem med betalning, så går det lätt att prata med dem och lösa problemet.

 

2. Så här fungerar det

Om du är helt ny när det kommer till online dating är det inget att oroa sig över, den här sidan är enkel att använda.

Du går med genom att använda ett smeknamn (du behöver inte lämna ut ditt riktiga namn). Du registrerar med e-postadress och ett nytt lösenord. Efter det behöver du berätta lite om dig själv genom att fylla i din profil.

Sedan kan du börja bläddra och söka bland andra användare. Med gratis-medlemskapet kan du inte skicka meddelanden till andra, men om någon skriver till dig så kan du svara dem.

Med betal-medlemskapet kan du skicka så många meddelanden du vill och chatta så mycket du vill.

Det finns även en öppen anslagstavla som heter ”Things2Share” och här kan medlemmar prata om vad de vill helt öppet. Det är delvis på grund av det här som 50plusmatch är mer aktiv än de flesta andra dating sajter som är för alla åldrar.

Så 50plusmatch.se gör alltså ett riktigt bra jobb med att engagera sina medlemmar så de är mer aktiva och pratar mycket med varandra.

 

3. Vad har 50plusmatch.se för priser?

50plusmatch.se är en mycket resonabelt prissatt kontaktsida. Priser beror på hur länge du vill skriva upp dig. Priserna såg ut så här vid tidpunkten då den här artikeln skrevs:

  • 1 månad 299:- / månad
  • 3 månader 199:- / månad
  • 6 månader 119:- / månad
  • 12 månader 79:- / månad

Desto längre du skriver upp dig desto billigare blir alltså månadskostnaden.

Men innan du ens funderar på att betala något, varför inte gå in på 50plusmatch.se och testa den gratis?

 

4. Vad finns det för människor här?

För att bli medlem behöver du vara minst 50 år gammal – precis som namnet föreslår.

Enligt vår recension av 50plusmatch så har sidan användare från 50+ hela vägen till 80+, så det finns ingen max-ålder för att få vara med.

Förhållandet mellan män och kvinnor är också i en god balans då 55% av alla användare är kvinnor och 45% är män. Vanligtvis så är det många fler män än kvinnor på dating sajter men på den här sidan är det ganska jämnt.

50plusmatch.se är lite mer jordnära och avslappnad än andra dating sajter. Det är troligtvis på grund av att det är äldre människor som inte har press på sig att starta familj och gifta sig. Och kanske tar du inte dig själv och din image på så stort allvar längre? På 50plusmatch handlar det mestadels om att socialisera, hitta nya vänner och om allt går väl, hitta en ny kärlek!

 

5. Några tips för att lyckas på 50plusmatch.se

Om du inte testat online dating förut och vill testa 50plusmatch så har vi några bra tips:

1. Lägg till en profilbild

Det är rekommenderat att du har ett någorlunda nytt foto av dig själv. Då kommer många fler medlemmar vilja interagera med dig. Du kan klara dig utan ett foto på den här sidan (vilket är ovanligt på dejtingsajter) men det är ändå bättre att ha ett. Om du inte lägger upp ett foto så bör du lägga ner mer arbete i det du skriver på din profil.

2. Tips för att skriva en bra profiltext

På 50plusmatch är det enkelt att fylla i profilen. Några av frågorna är det bara att kryssa i, vilka hobbys du har, om du har barn, vad din favoritmusik är osv.

Sedan kan du skriva med dina egna ord vem du är och vilka sorters människor du hoppas träffa på sidan. Vanligtvis är det här den mer intressanta delen av medlemmars profiler. Om du inte är säker på vad du skall skriva eller hur du ska skriva det så kan du alltid gå in och titta på andras profiler för att få inspiration och sedan komma tillbaks till din profiltext och fila på den tills det känns bra.

3. Var aktiv!

Det händer att folk testar online dating och sedan lägger ner det eftersom dem inte lyckas hitta någon på första dagen. Men ibland krävs det lite tålamod och tid för att hitta rätt. Vi rekommenderar att hålla sig aktiv och prata med människor regelbundet, och kom ihåg: nya medlemmar går med varje dag – så det är smart att hålla sig aktiv.

 

Sammanfattning av vår 50plusmatch recension

Om du är över 50 år gammal och letar efter en partner eller nya vänner så rekommenderar vi definitivt att gå med i 50plusmatch.se. Det är en pålitlig hemsida och användarna är mycket aktiva och pratar mycket med varandra.

Klicka här: 50plusmatch.se – och gå med gratis.

Om du redan testat den här hemsidan och letar efter andra bra hemsidor för 50 plussare, kolla in våra andra recensioner:

Om du vill ge oss ditt 50plusmatch omdöme, dela gärna med dig i kommentarsfältet!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here